L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, optarà a la reelecció després d’haver estat escollit cap de llista de Montblanc Progressa. Ha sigut aquest dissabte al matí durant les primàries del nou partit que es presentarà a les eleccions sota el paraigua de Junts per Catalunya.

En un comunicat, Montblanc Progressa destaca que “a l’assemblea hi han participat el grup d’independents que forma part  del projecte, a més dels militants de Junts per Catalunya”. Josep Andreu ha estat l’únic candidat que s’ha presentat a les primàries del partit.

Josep Andreu ha dit que optarà a la reelecció “per culminar els grans  projectes engegats durant aquesta legislatura, com la reconstrucció dels desperfectes de la riuada, la recuperació de la Vall, l’arribada de Bon  Preu o tants d’altres que, amb esforç i tenacitat, ens omplen d’esperança  i ens ofereixen nous horitzons per Montblanc i la Conca de Barberà”. Així  mateix, ha mostrat la seva disposició per continuar treballant en el dia a  dia de tots i cadascun dels montblanquins. 

Amb el cap de llista ja escollit oficialment, Montblanc Progressa treballa ara en la confecció de la candidatura. Asseguren que serà “d’arrel montblanquinista i catalanista” i que anirà acompanyat “de persones disposades a treballar, fidels, amb projecció de futur i amb una gran estima per Montblanc”.

Aquesta serà la primera vegada que Andreu es presenti a unes eleccions sota la marca de Junts per Catalunya. Fins ara, havia estat alcalde amb Agrupament Catalanista, la marc que fins a les darreres eleccions havia utilitzat Esquerra Republicana a Montblanc.