La Comissió Cívica del Carnaval de l’Espluga de Francolí ha fet públic el programa d’actes, que també s’ha imprès en paper, per aquesta 41a edició. Destaca, principalment, el retorn de totes les propostes habituals, a més de l’estrena del Concurs de decorar façanes. Els actes s’iniciaran el Dijous Gras, dia 16 de febrer, quan el Carnestoltes arribarà pels carrers del municipi i acabarà, amb la fi del seu regnat, el dimarts 21.

Consulta el programa d’actes

La Rua de les Mil Disfresses serà el plat fort del dissabte, juntament amb la desfilada al pavelló del Casal i la posterior festa. Més enllà de les propostes “oficials”, també es recuperen activitats alternatives plantejades per les comparses. Un clàssic, l’acte previ dels divendres per part dels Runa, preveu omplir el Teatre del Casal a partir d’un quart de 8 del vespre per viure una autèntica gala d’artistes.

ENTREVISTA a Òscar Palau, membre de la Comissió Cívica del Carnaval: