Els Torraires de Montblanc tenen nova cap de colla. Roser Llagostera va ser escollida durant l’assemblea que la colla castellera va celebrar el passat 29 de gener. Durant la sessió es van aprovar els comptes de l’any 2022, l’informe de gestió de la presidència encapçalada per Adrià Escoté i la memòria castellera de la temporada passada a càrrec del cap de colla, Santi Edo. 

Posteriorment, es va escollir el nou equip tècnic encapçalat per Roser Llagostera com a cap de colla, Joan Anton Font com a cap de pinyes i Naida Escoté, Júlia Moreno, Janet Moreno i Judit Miquel com a responsables de la canalla. Llagostera, que porta deu anys a la colla, ja ha ocupat diversos càrrecs tant a la junta com a l’equip tècnic. 

Va quedar ajornada l’elecció de la nova junta directiva de l’entitat fins a la propera assemblea que se celebrarà properament. Mentrestant l’actual junta continua en les seves funcions i preparant la nova temporada que s’iniciarà el pròxim dia 11 de febrer amb la tradicional calçotada de la colla. 

Entre els objectius marcats per la nova comissió tècnica hi ha la consolidació dels castells de sis que van patir molts canvis en la seva estructura a causa de la parada de dos anys per la pandèmia i treballar des d’inici de temporada en els castells de 7 que ja es van anar rodant a finals de la temporada passada tot i que no es van poder portar a plaça. 

Els assajos de la canalla s’iniciaran el dia 3 de març i seran les tardes dels dimecres de 6 a 7 i dels divendres a 2/4 de 8. La resta de la colla començarà els assajos el 10 de març a les deu de la nit i els grallers assajaran els divendres a les 6 de la tarda. La colla anima a tothom que vulgui iniciar-se en el món casteller que s’apropi al local dels Torraires qualsevol dia d’assaig de la temporada.