L’Ajuntament de Montblanc ha aprovat les obres de rehabilitació de dues construccions de pedra seca, les quals estaven en mal estat de conservació. Ho ha fet la junta de govern del consistori.

La primera de les dues construccions està situada a tocar de l’abocador de les obres de construcció de l’A-27. Es tracta d’una edificació de pedra seca emplaçada a tocar de Lilla. Els treballs que s’hi han de desenvolupar consisteixen en fer front a la presència de cascall. 

Així mateix també s’ha autoritzat una intervenció a les escales emplaçades als marges de pedra seca al camí de l’ermita de Sant Joan. Aquestes es troben en mal estat de conservació. Els treballs permetran reconstruir les escales a partir de pedres encaixades, però sense la utilització de cap altre material.

Els treballs tenen un cost de 1500 euros i suposaran la primera d’un seguit d’intervencions que pretenen arranjar aquest patrimoni rural molt present al terme municipal de Montblanc.