Aquest cap de setmana s’ha celebrat la tercera edició de la travessa solidària Montblanc-Móra que va comptar amb una seixantena de corredors repartits en els diversos trams del recorregut i una vintena de voluntaris encarregats dels avituallaments i elements tècnics de la cursa.

El recorregut, d’uns 100 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell, comptava enguany amb alguns petits canvis de ruta en l’últim tram del recorregut. La cursa es va finalitzar en 12 hores i Joan Roig i David Arredondo van realitzar la travessa completa.

Fins al moment s’han recaptat 1.800 euros, però les donacions a favor d’AFANOC continuen actives i encara s’han de celebrar diverses de les activitats programades per aquesta edició. El 19 de febrer es farà, per primera vegada, una bicicletada al voltant de Móra la Nova i el 4 de març hi ha programada una excursió del Club Excursionista de Montblanc. També es faran Americanes de Pàdel i Tenis, un partit de futbol entre Montblanc i Móra la Nova i col·laboracions de les escoles dels municipis implicats, entre d’altres.

ÀUDIO: L’impulsor de Travesses Solidàries, Joan Roig, detalla les activitats pendents