La setmana passada es va convocar una trobada entre dones de Sarral amb la intenció de crear una nova entitat per a sarralenques. Un acte amb elevada participació que va servir per proposar idees per a la futura entitat.

La jornada va transcórrer de manera dinàmica en què les assistents van poder presentar-se les unes a les altres, van poder expressar perquè havien acudit a la convocatòria, així com també van poder dir la seva en relació a què poden aportar, perquè creien que era important crear aquesta nova entitat, i propostes tant per dur a terme durant tot l’any com idees per a realitzar el proper 8M.

Abans de la pandèmia es va intentar engegar aquest mateix projecte però les restriccions i l’aturada general de l’estat va fer que el projecte es quedés a les portes de la seva creació. L’actual govern del poble ha volgut reprendre aquesta iniciativa per a poder donar lloc i veu a les dones de Sarral, perquè puguin crear una comunitat productiva i crear xarxa amb la resta d’Associacions de Dones de la Conca de Barberà.

L’Ajuntament seguirà fent un acompanyament perquè aquesta nova entitat pugui refermar-se dins el municipi i fins que s’hi creïn les bases i la junta que dirigirà l’assemblea.

Sarral ha celebrat una primera reunió entre les dones del municipi (Imatge: Cedida)