La Biblioteca Mossèn Muntanyola de l’Espluga de Francolí participa per segona vegada en el programa LiceuBib del Departament de Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre El Liceu. Una trentena de persones podran gaudir d’una sortida a Barcelona i una conferència prèvia sobre l’òpera en qüestió.

La conferència a càrrec de Pol Avinyó serà el dia 14 de febrer a les 12 del migdia a la mateixa biblioteca. Mentre que la sortida serà el dia 23 de febrer al Gran Teatre del Liceu i encara queden places disponibles després d’algunes baixes d’última hora.

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i del Servei de les Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.