L’equip de Tercera Catalana de l’Hoquei Casal l’Espluga es troba un pas més a prop de poder pujar a Segona. Durant els pròxims mesos el club encara una nova fase de competicions en la qual els 4 equips amb millor puntuació de la categoria A i B de la lliga competiran entre ells per iniciar la temporada vinent a Segona Catalana.

L’Hoquei Casal l’Espluga es troba en primera posició, per puntuació, d’aquest rànquing el qual podrà anar variant els pròxims mesos amb la suma dels punts d’aquesta segona fase de competicions que s’afegiran als generats fins al moment i donaran com a resultat una pujada directa de categoria per l’equip guanyador.

Aquestes competicions s’allargaran fins a finals de maig, inicis de juny, moment en què els 8 equips participants hauran completat els partits d’anada i tornada i es podrà completar el rànquing de puntuacions.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, fa una valoració de la nova fase d’ascens

El primer equip de l’Hoquei Casal l’Espluga es classifica per la fase d’ascens (Imatge: Cedida)