L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de l’Espluga de Francolí va inaugurar durant la Fira de Sant Vicenç el seu nou local. Un magatzem situat al polígon del municipi en el qual l’entitat pot tornar a agrupar de nou tots els seus vehicles i material. Durant els últims anys l’equip es torbava repartit per diversos magatzems de membres de l’ADF a l’espera d’una nova seu. L’entitat estava sense local després que el seu fos derruït a causa de la riuada, l’octubre de 2019.

ÀUDIO: El president de l’ADF de l’Espluga de Francolí, David Saez, parla de la inauguració del local

Aquest nou magatzem és compartit amb altres entitats municipals com la comissió de Carnaval o la Brigada Municipal. A l’interior del local s’hi troben tots els vehicles de l’ADF, i el seu material com vestits o cascos. També s’han col·locat unes oficines prefabricades per les reunions de l’agrupació, i una zona per menjar en cas de jornades intenses de treball.

ÀUDIO: David Saez detalla alguns dels usos del nou local

Durant la presentació del local hi van participar l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, els Bombers de la Generalitat i Protecció Civil de Montblanc, entre d’altres entitats.