Esquerra Republicana de Montblanc ha presentat, aquest diumenge, la llista electoral amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig.

En una sala de les Corts Catalanes plena, el candidat, Oriol Pallissó, va presentar els 23 membres que l’acompanyaran a les eleccions. Una llista que combina militants i històrics d’Esquerra Republicana amb noms nous i d’altres tradicions polítiques. La llista, que és cremallera, està formada per 12 dones i 11 homes.

ÀUDIO: El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Montblanc, Oriol Pallissó, explica la llista electoral

L’acte es va celebrar a la sala de les Corts Catalanes (Imatge: Cedida)

Fent tàndem amb Pallisó, de número 2 hi ha Carme Pallàs, regidora a l’Ajuntament i presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Al número 3 hi ha Pepe Ardila Ardila, que s’incorpora per primera vegada a la llista d’Esquerra. Ardila ja havia sigut regidor a l’Ajuntament de Montblanc amb l’Entesa, la marca d’Iniciativa per Catalunya Verds a Montblanc, la legislatura 2011-2015, i va formar part del govern d’unitat.

El 4 i el 5 de la llista són per Judit Pere i Cesc Viñas, actuals regidors d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Montblanc. Al número 6 s’estrena Jordina Moix i de número 7 hi ha Pere Lluís Rosselló, el president d’Esquerra Montblanc. Eulàlia Porta serà la número 8 i Paulino Gascón, també vinculat anteriorment a l’òrbita d’Iniciativa, serà el número 9 de la llista. Eli Llombart, l’actual Directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, serà la número 10 i Eduard Molné ocuparà l’onzè lloc a la llista.

Hanan Benayad serà la número 12 mentre que tancarà la llista al número 13 un històric d’Esquerra a Montblanc, Josep Maria Combalia, que també havia sigut regidor a l’Ajuntament.

La llista de suplents incorpora també nous noms i d’altres d’històrics. Destaca Montserrat Farriol al número 14, que a les eleccions del 2011 va anar a la llista de Matias Vives i exregidora de l’Ajuntament. Fran Saura, que en altres eleccions s’havia presentat amb la FIC, ocupa el número 15 i Alba Meda a la setzena posició.

Igual que Meda, també s’estrena en una llista electoral Àlex Martínez, que serà el número 17 i Mireia Pallàs que ocuparà el número 18. David Venteo serà el 19è de la llista, Elisenda Garcia la número 20 i Felipe Romero el 21. Rosa Vendrell ocuparà la posició 22 i Eva Pomares, actual Directora General de Difusió de la Generalitat, tancarà llista a la posició 23.

Amb la llista, també s’ha donat a conèixer el lema de campanya dels republicans “Una nova manera de fer. Depèn de tu!”. L’acte es va acabar amb un vermut per a tots els assistents.