El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, ha donat el tret de sortida a la 457a edició de la Fira de Sant Vicenç de l’Espluga encenent el peveter acompanyat d’autoritats locals i territorials, tot i el fred hivernal d’aquest cap de setmana.

Després de la inauguració, les autoritats han recorregut el recinte firal que compta amb una vuitantena de parades i diverses activitats complementàries. Com ja és habitual, la Fira de Sant Vicenç també ofereix l’exposició de vehicles de l’ADF, empreses del sector agrícola i forestal, parades d’empreses i del comerç local, entitats, i la mostra de productes agroalimentaris.

Aquest 2023, l’Ajuntament manté l’aposta per dotar a la Fira d’un eix temàtic, com és “El foc, el nostre origen”, i enguany apropa al municipi els elements de foc de l’Aquelarre de Cervera. La principal activitat d’aquest dissabte al matí ha estat el rescat en alçada per part dels Bombers de la Generalitat en què ha aplegat desenes de persones a la plaça de l’església.

GALERIA D’IMATGES DE DISSABTE AL MATÍ