L’Espluga FM Ràdio recuperarà la presència al recinte de la Fira de Sant Vicenç amb la instal·lació d’un estudi mòbil a la plaça de l’Església, després d’uns anys d’absència. Durant tot el cap de setmana, els programes de l’emissora es faran des del carrer i amb continguts especials gràcies a la implicació d’una vintena de voluntaris de l’Espluga Audiovisual i amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga. Es podrà escoltar a través dels canals habituals de l’EFMR i mitjançant el fil musical del recinte firal.

Programació de luxe gràcies a una vintena de col·laboradors

DISSABTE
10.45 h a 11 hSTORY TIME
11 h a 12 hENTRE VINS I FOGONS
12 h a 13 hEL MIGDIA
13 h a 14 hINFORMATIU CONCA DE BARBERÀ
17 h a 18 hARA I SEMPRE
18 h a 18.45 hXERRAR VA BÉ

Les emissions en directe s’iniciaran dissabte a tres quarts d’11 del matí amb l’Story Time de Jill Haywood. Passarà el relleu a la família de l’Entre vins i fogons que, d’11 a 12, no deixaran a ningú indiferent. Amb Esther Català a la presentació, el programa “gastro-humorístic” comptarà amb la presència de l’entranyable senyor Fidel, l’Albert Amigó i la visita de la senyora Angustias. A les 12 començarà El Migdia, el magazín dels dissabtes, aquesta vegada per palpar amb Jordi Queralt l’ambient de la 457a edició de la Fira. També hi serà el cap dels Bombers del parc de Montblanc i col·laborador de l’emissora, Toni Morlans, que narrarà la demostració dels GRAE a la plaça de l’Església. A la una del migdia, Josep Morató i Gerard Bosch recolliran el més destacat de l’actualitat de la Conca de Barberà.

La tarda l’encetarà la música de l’Ara i sempre amb els comentaris de Pep Torres i Miquel Vilà des de les 5 de la tarda. Una hora més tard, Rosa Salvadó i Dulci Álvaro oferiran una versió de butxaca del Xerrar va bé abans de donar pas a l’espectacle de forja i foc a càrrec dels artistes locals de Cal Biel.

DIUMENGE
11 h a 12 hMUSEOFÒNICS
12 h a 13 hDE VIATGE
13 h a 14 hINFORMATIU CONCA DE BARBERÀ
17 h a 18 hCULTURE CLUB
18 h a 19 hPENYIC AL PERXE

Diumenge els directes s’encetaran amb una versió especial del Museofònics, d’11 a 12, amb Damià Amorós. A les 12, abans d’una nova edició dels informatius, s’hi posarà part de l’equip del programa De Viatge amb Eva Bonet i Josep Maria Mercadé acompanyats de diversos convidats. A la tarda, Edu Sánchez marcarà el ritme de la Fira amb el seu selecte Culture Club des de les 5. I, finalment, des de les 6, el protagonisme serà per al parlar i el dialecte de l’Espluga de Francolí a través del programa El Penyic al Perxe, aquesta vegada presentat per Elisenda Rosell i Òscar Palau.