El servei de la línia R14 de Rodalies es va interrompre la tarda d’aquest dimecres entre l’Espluga de Francolí i Valls. El tall el va provocar una incidència tècnica en un tren de mercaderies que va obligar a parar la circulació en aquest tram. Concretament, es va produir un incendi en la locomotora del vehicle a l’alçada de la Riba.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 6 dotacions de Bombers per apagar l’incendi, provocat per una de les bateries elèctriques dels vagons de mercaderies.

Durant l’incident es va establir un servei alternatiu per carretera pels passatgers. Els afectats han informat a l’EFMR que es van trobar desinformats al llarg de tot el procés, no se’ls va especificar que estava succeint i tampoc se’ls van facilitar altres vies. Part dels afectats es van desplaçar fins als seus destins de forma autònoma.

Actualment la circulació ferroviària ha recuperat la plena normalitat.