El passat 21 de gener es va celebrar la Festa dels Quintos, una celebració tradicional del municipi de Sarral que s’ha anat adaptant als nous temps fins a convertir-se en un carnaval avançat, amb rifa inclosa i festa des de primera hora del matí fins a última hora de la matinada. 

El poble es va omplir de carrosses remolcades per tractors i grups de diferents edats disfressats per temàtiques. Els vehicles van fer Tres Tombs al poble davant de l’atenta mirada dels Quintos, els joves que faran 18 anys, i que són el jurat encarregat de decidir la carrossa guanyadora i la més original. El recorregut va finalitzar amb una guerra de caramels.

La festa va concloure, com cada any, a la Sala Recreativa amb la típica rifa de les tires i l’entrega de premis a les carrosses guanyadores, tot acompanyat de música i festa. Al llarg de la jornada la festa va recuperar la participació habitual d’abans de la pandèmia.