Les rutes pel territori a cavall tornaran a ser una de les apostes de l’Hípica Francolí després d’anys sense aquest servei. Durant el 2023 s’oferiran rutes per persones sense experiència prèvia gràcies a la incorporació d’una de les alumnes del club, Enoa Fernández, que s’encarregarà de l’activitat.

ÀUDIO: La membre de l’Hípica Francolí Enoa Fernández detalla com va sorgir l’activitat

Fa uns anys que l’Hípica Francolí havia deixat d’oferir rutes a cavall pel territori pensades per genets amateurs a causa de la dificultat de combinar aquest format amb les competicions setmanals. Aquest any tornaran a oferir-se de la mà de l’alumna del club i estudiant de la carrera d’INEF, Enoa Fernández, que durant els caps de setmana reactivarà les rutes pel territori pensades per grups de 2 a 4 persones i d’una o dues hores de duració.

Els interessats en l’activitat poden contactar amb l’Hípica Francolí per reservar.