L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha fet públic el calendari d’actes i activitats programats per aquest 2023 al municipi. El recull inclou les propostes més tradicionals, d’altres més recents però que ja acumulen unes quantes edicions o noves propostes com la celebració de l’Any Josep Vallverdú o la commemoració dels 100 anys de la visita d’Albert Einstein el 25 i 26 de febrer.

Entre els actes més tradicions trobem la Fira de Sant Vicenç del 25 al 29 de gener, Carnaval el dissabte 18 de febrer, el Certamen Literari del Casal el 4 de juny, la Festa Major del 27 al 31 de juliol o les activitats de Nadal de l’1 de desembre al 7 de gener, entre d’altres.

També se sumen activitats nascudes els últims anys, però que ja acumulen algunes edicions com el Cicle Gaudí l’últim diumenge de cada mes, el cicle de Concerts de l’Espluga l’11 de febrer, l’11 de març i l’1 d’abril, el concurs de Rapsodes el 23 d’abril, els Espais Vius d’Art el 5, 6 i 7 de maig o la Fira de la Cervesa el 23 de setembre.

A més hi ha algunes activitats que només estaran aquest any com la celebració de l’Any Vallverdú durant tot el 2023, la commemoració dels 100 anys de la visita d’Albert Einstein el 25 i 26 de febrer o les eleccions municipals el 28 de maig.