L’antiga església de Sant Francesc acollirà, aquest dissabte, la gala d’elecció de la Princesa i Sant Jordi de la 36a Setmana Medieval de Montblanc. L’Associació Medieval recupera enguany el sopar, que per la pandèmia no s’ha pogut fer els dos darrers anys, però manté l’emissió de la gala en directe a TAC12.

Així, a 2/4 de 9 del vespre, començarà la gala d’elecció on els candidats i candidates se sotmetran a diverses proves. Enguany s’han presentat tres candidates a Princesa i tres candidats a Sant Jordi. Durant la gala que emetrà TAC12 en directe també es donarà a conèixer la família reial així com les novetats de la Setmana Medieval d’enguany. Un any més, els socis i sòcies podran votar de manera telemàtica, des del web de la Setmana Medieval.

En acabar la gala, els més de 200 assistents a l’acte soparan, i en acabar es presentarà el cartell i l’avantprograma de la Setmana Medieval d’enguany, que tindrà lloc del 21 d’abril a l’1 de maig.