Vilanova de Prades s’ha despertat amb el paisatge enfarinat (Imatge: Artur Miró)

Alguns municipis de la Conca de Barberà s’han despertat avui amb els paisatges tenyits de blanc. Durant la tarda d’aquest dimarts van caure els primers flocs de neu. Les precipitacions van ser molt lleus però alguns pobles com Vilanova de Prades s’ha despertat amb el paisatge enfarinat aquest matí.

En concret, a Vilanova de Prades va començar a nevar cap a les 6 de la tarda i va ser necessària l’actuació dels equips d’Emergència per retirar tres vehicles atrapats a la TV-7004. Durant la nit hi van actuar la llevaneu i la màquina de sal per evitar el col·lapse de les carreteres.

A Santa Coloma de Queralt també es van enregistrar els primers flocs de neu a última hora de la tarda, tot i que les precipitacions van ser de poca importància. Una imatge que es va poder veure en altres municipis de la Vall del Corb.

Precaució pels propers dies

Altres municipis de la Conca de Barberà ja es preparen per als propers dies on s’espera una important baixada de les temperatures que podria anar acompanyada de glaçades. Ahir mateix l’Ajuntament de Montblanc va cedir a Rojals una màquina dessaladora per garantir l’accés al poble en cas de neu.