Gràcies als més de 15.000 euros recaptats en les dues darreres edicions de la Montblanc-Móra, de la iniciativa Travesses Solidàries, s’ha pogut ampliar la cuina de la Casa dels Xuklis, un servei d’AFANOC que acull famílies que han de passar llargues estades a Barcelona per seguir el tractament de la malaltia dels seus fills.

ÀUDIO: La cap de comunicació d’AFANOC, Maire Golmayo, detalla com ha ajudat aquesta iniciativa a l’entitat

La Casa dels Xuklis compta amb 25 apartaments i acull, de mitjana, unes 180 famílies cada any. Més enllà de recaptar fons, l’objectiu de Travesses Solidàries és també fer pedagogia i explicar la feina que fa AFANOC.

ÀUDIO: L’impulsor de Travesses Solidàries, Joan Roig, explica l’experiència

La tercera edició se celebrarà el 4 de febrer

Ara, Travesses Solidàries prepara una nova edició de la Montblanc-Móra amb el recorregut habitual de més de 100 quilòmetres que servirà, de nou, per recaptar fons per AFANOC, l’Associació de famílies amb infants i adolescents amb càncer de Catalunya. Actualment, les inscripcions continuen obertes i et pot participar tant per realitzar un únic tram o la ruta completa.