L’empresa Verallia construirà un segon forn al centre productiu de Montblanc, que suposarà una inversió de 60 milions d’euros i la creació d’una vuitantena de llocs de treball. 

Ho ha anunciat l’Ajuntament de Montblanc, després de conèixer les intencions de l’empresa d’ampliar les seves instal·lacions. Els terrenys on està situada, de fet, ja contemplaven, quan es va implantar a Montblanc l’any 1997, aquesta ampliació. El nou forn permetrà augmentar la producció que Verallia té ara a Montblanc, que és d’1 milió d’ampolles de vidre diàries. 

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, explica la notícia

Recordem que l’Ajuntament de Montblanc i Verallia van estar immersos en un litigi pel qual el consistori va haver de pagar a l’empresa prop de 800.000 euros.

L’equip de govern també demana que l’empresa contracti gent de la comarca per treballar. Però avisa que la formació professional que s’imparteix a la comarca ha d’anar d’acord amb les necessitats de les empreses. Andreu assegura que el cicle d’energies renovables no té demanda.

ÀUDIO: Andreu parla de la formació professional que es vol dur a terme