Aquest cap de setmana el Motoclub Francolí ha celebrat una nova edició del Motoany amb un nou rècord de participants arribant a les 150 persones i un total de 90 equips. En xifres generals, el recinte de l’entitat va acollir fins a 500 persones entre públic i participants. Durant la jornada es va fer un minut de silenci en record a un dels fundadors de l’entitat i primer president del Motoclub Francolí, Ramon Fonoll, que va morir recentment.

L’edició d’enguany s’ha celebrat amb completa normalitat, sense afectacions pel fang o la pols, com ha passat amb les últimes curses celebrades. A més en aquesta edició l’organització va dissenyar un recorregut d’uns 5 quilòmetres i 8 minuts de durada amb obstacles de diversos nivells. Com a novetat, el Motoany va comptar amb un nou punt de sortida a una zona diferent de l’habitual per evitar el col·lapsa debut a l’elevat nombre de participants d’aquesta edició.

Un cop acabades les tres hores de circuit de resistència es van entregar els premis als guanyadors. En la categoria individual el guanyador va ser Dani Subirats amb un temps de 7:27 minuts per volta, seguit de Martin Ribes i David Parcerisas. En el cas dels equips els primers classificats van ser Ernest Gurri i Pere Rubio amb un temps de 7:30 min per volta, seguits de Carlos i Rogers Casas i Jordi Giralt i Daniel Espin com a terces classificats.

També es van premiar als tres primer classificats del Motoclub: Carlos i Rogers Casas en primera posició amb 7:40 minuts per volta, seguit d’Òscar Soriano i Adria Bergada i en última posició Jordi Salvado i Pol Grifoll.