Junts per Catalunya avala la candidatura de Montblanc Progressa a les eleccions municipals del proper mes de maig. Aquest dijous el president del Consell Nacional de Junts per Catalunya, Josep Rull, va ser a Montblanc per donar suport al projecte polític de l’actual equip de govern, format per l’alcalde, Josep Andreu, i els regidors Francesc Benet, Santi Porta i Núria Besora. D’aquesta manera Montblanc Progressa, el moviment polític que va néixer el maig de l’any passat després del trencament del govern, es presentarà a les municipals sota el paraigua de Junts per Catalunya.

ÀUDIO: El president del Consell Nacional de Junts per Catalunya, Josep Rull, avala la proposta

Montblanc Progressa obrirà ara el procés de primàries per triar candidat, si bé tot apunta que l’actual alcalde, Josep Andreu, repetirà com a cap de llista. Ell encara no s’ha pronunciat, però des de Junts per Catalunya van explicitar, aquest dijous, que la seva aposta és que Andreu encapçali el projecte.

ÀUDIO: El president de Junts per Catalunya a la vegueria del Camp de Tarragona, Quim Calatayud, parla de Josep Andreu com a candidat

Josep Rull va visitar Montblanc aquest dijous (Imatge: Cedida)

La regidora Núria Besora va explicar que esperen que, a finals de gener o principis de febrer, Montblanc Progressa ja tingui candidat. També asseguren que la seva aposta principal és la de Josep Andreu.

ÀUDIO: La regidora de l’Ajuntament de Montblanc i cap comarcal de Junts per Catalunya, Núria Besora, destaca la posible candidatura de Josep Andreu

Josep Rull va aprofitar la seva visita a Montblanc per participar a l’acte que Gent de Montblanc per la llibertat realitza cada dijous a la tarda a la plaça 1 d’octubre. Després, Rull va presentar el seu llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’ a la biblioteca de Montblanc, omplint de gom a gom la sala d’actes.