La Festa Major d’Hivern de Sant Antoni Abat se celebrarà aquest any a Vimbodí i Poblet amb completa normalitat. La celebració retorna amb una desena d’activitats programades entre les quals destaquen el concert de Sant Antoni del dissabte 14 de gener o la benedicció d’animals el dimarts 17 de gener.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, valora els actes d’enguany

Les activitats començaran el dissabte 14 amb la inauguració de l’exposició “El món vist per Josep Casares” a les 12 del migdia al Centre Cívic. A 2/4 d’una del migdia s’entregaran càntirs als nounats de l’any 2022. Els actes continuaran a les 5 de la tarda amb un concert de Sant Antoni amb la coral Veu de la Terra juntament amb els cantaires de la Mare de Déu dels Torrents i els cantants Álvaro Lozano, Charo Tris i Juli Rodríguez. La jornada acabarà a les 10 de la nit al Cinema Foment amb la pel·lícula “As bestas”. Diumenge 15 de gener continuaran les pel·lícules amb el film familiar “Hooper” a les 5 de la tarda i la projecció de nou d'”As bestas” a les 7 de la tarda.

Dimarts 17 de gener serà el dia de celebració gran en honor a Sant Antoni Abat amb una missa solemne i benedicció dels animals a les 12 del migdia a l’Església, seguit de la celebració del dia del soci al Casal d’Avis i la programació, de nou, de les pel·lícules “Hopper” i “As bestas”. Els actes acabaran el dissabte 21 de gener amb un taller de sarga a càrrec de l’Associació de Dones.