La cooperativa de productors i elaboradors de productes agroalimentaris Fet a la Conca assumirà, a partir del proper dissabte dia 14, la gestió de l’agrobotiga situada a l’antic Sindicat de Vinyaters de Montblanc. Fet a la Conca agafa el relleu de la Cooperativa de Sarral, que n’havia assumit la gestió des de la seva obertura l’any 2015.

Fet a la Conca, una cooperativa formada per disset socis de la Conca de Barberà, va ser fundada l’any 2018 i aplega diversos productors de la comarca. En l’actualitat, Fet a la Conca disposa d’una botiga física emplaçada al monestir de Poblet i també comercialitza els seus productes a través de la seva pàgina web.

En el decurs dels propers mesos, a més, Fet a la Conca traspassarà les oficines i magatzem a la seu del Sindicat. “Volem agrair a Concactiva i també al Consell Comarcal de la Conca l’ajut i el suport rebut des del 2018” apuntava Joan Cartanyà mentre recordava que, actualment i des de la creació de la Cooperativa, aquesta ha estat emplaçada a les oficines de Concactiva.

L’obertura al públic de la botiga tindrà lloc aquest dissabte després d’un petit acte intern que comptarà amb la participació dels socis de la cooperativa i les autoritats.