Aquest cap de setmana Santa Coloma de Queralt viurà el record de la batalla de la Guerra Civil i de l’avançament franquista cap a Igualada en unes jornades on l’exposició “Catalunya front de guerra” serà la protagonista.

Els actes s’iniciaran el divendres 13 de gener amb la inauguració de l’exposició a la sala del Castell a 2/4 de 8. Dissabte 14 de gener s’ha programat una caminada guiada i teatralitzada pels escenaris dels enfrontaments a càrrec del Grup de Recreació Històrica “Ejército del Ebro”. El recorregut s’iniciarà al municipi i arribarà fins a Montargull i Aguiló. Cal fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Santa Coloma de Queralt.

Diumenge 15 de gener els actes continuaran amb la conferència “La batalla de Santa Coloma i l’avenç franquista fins Igualada”, a càrrec de Pere Ventura del Grup de Recreació Històrica “Ejército del Ebro”. El mateix cap de setmana i el cap de setmana del 21 i 22 de gener es podrà visitar l’exposició “Catalunya front de guerra” amb visites comentades.

L’exposició es podrà visitar fins al 22 de gener (Imatge: Cedida)