L’Espluga de Francolí acollirà el pròxim dissabte 21 de gener el concert “Ulls Clucs”, un espectacle de música d’arrel i audiovisuals que aproparà al públic les cançons populars en llengua catalana. Un concert que combina la música tradicional i la innovació audiovisual.

Amb una formació musical integrada per cinc músics de reconegut prestigi, que reuneix a les veus i instruments a Carles Belda, Alba Careta, Joana Gomila, Arnau Obiols i Pep Pascual i les creadores audiovisuals Odile Carabantes i Carme Gomila (ATZUR). Aquests músics s’uneixen per acostar al públic les composicions musicals d’arrel del territori de parla catalana, redescobertes per a l’ocasió i interpretades des d’una òptica contemporània. Un projecte que s’emmarca en els actes de commemoració del centenari de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

El Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí acollirà aquesta proposta, organitzada pels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura, que tindrà lloc dissabte 21 de gener a 2/4 de 7 de la tarda, en un format gratuït i obert a tota la població local i de la Conca de Barberà.

La selecció musical d’aquest espectacle parteix de música tradicional del territori de parla catalana i recupera la riquesa de la música tradicional a través de les cançons, danses, entremesos, rondalles, llegendes, refranys i jocs, a través d’una interpretació actual, sorprenent i que mira de cara al futur.