El II Torneig de Futbol Sala femení de la Conca de Barberà es va celebrar aquest passat dimecres a Sarral i Solivella amb un total de 40 participants dividides en 4 equips. Les guanyadores van ser l’equip format per les Xulandronas que es van alçar amb el trofeu d’aquesta segona edició.

La primera ronda de partits es va jugar a Sarral i la final es va celebrar al migdia a Solivella. Un torneig que va néixer per reivindicar la igualtat entre nois i noies per jugar torneigs de futbol amateur després d’una polèmica en un esdeveniment mixt celebrat ara fa dos anys a Solivella.

El torneig es va dividir en dues rondes a Sarral i Solivella (Imatge: Cedida)

De cara a l’any vinent, l’organització no descarta un canvi de dates, ja que el nombre de participants s’ha reduït en comparació a la primera edició i es planteja moure el torneig a l’estiu per poder atreure més equips.

ÀUDIO: La consellera de Feminisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Aida Morgades, valora el canvi de dates

A l’acte d’entrega de premis hi van participar la directora de Serveis Territorials de Feminisme, la diputada d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el diputat al Parlament, Oriol Pallissó. També es va comptar amb la presència de consellers comarcals, alcaldes i regidors dels municipis de la Conca de Barberà.