L’Espluga de Francolí ha tornat a gaudir de la cavalcada de Reis amb plena normalitat després de dos anys de pandèmia. Sense mascaretes, restriccions ni canvis de recorreguts, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient s’han lluït pels carrers del municipi tot duent la il·lusió i els regals als infants del poble en una cavalcada que ha començat a 2/4 de 6 a la carretera de Poblet fins a arribar a l’Ajuntament, la plaça de l’Església i passant pel carrer Lluís Carulla fins a la plaça Montserrat Canals on Ses Majestats han oferit un acte públic per tots els nens i nenes del municipi.

Entre les novetats d’enguany destaca l’entrega de la clau del municipi que després de dos anys de pandèmia s’ha pogut fer amb normalitat al balcó de l’Ajuntament on l’alcalde de l’Espluga de Francolí a facilitat als Reis Mags d’Orient la clau màgica per entrar a totes les cases del poble. També es consolida l’acte a l’exterior del casal, que ja es va dur a terme l’any anterior i on Ses Majestats han parlat amb els veïns i veïnes del municipi per saber com s’havien portat aquest any i donar el tret de sortida a una nit màgica.

Després d’aquest acte Ses Majestats han iniciat el recorregut per les cases del municipi per repartir els primers regals. Aquest any com a novetat les famílies podien elegir si els volien rebre a l’interior de l’habitatge, al garatge o al carrer. A més, aquest 2023 els Reis Mags d’Orient i la seva comitiva reial han estrenat nou vestuari per l’ocasió.

GALERIA D’IMATGES