L’Ajuntament de Montblanc impulsarà una zona d’oci al polígon logístic de CIMALSA. Es tracta d’un espai de 19.000 metres quadrats que l’Ajuntament podrà comercialitzar i dividir en parcel·les de fins a 4.000 metres quadrats i que estarà situat a l’entrada del polígon. L’objectiu és que s’hi pugui ubicar un hotel de carretera. També s’habilitarà un espai d’uns 800 metres quadrats per a supermercat, a més d’una cafeteria i aparcament.

L’espai també vol acollir altres establiments esportius i de lleure. La nova zona també disposarà de diverses àrees d’aparcament; rentador per a vehicles, estació de servei i un centre de recollida per a la botiga online

També s’hi podran emplaçar oficines i centres empresarials, tallers de restauració d’ús públic, centres logístics, espais per acollir serveis tecnològics i servei de transport.

Una vegada es procedeixi a l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització de CIMALSA i es procedeixi a la reparcel·lació de les finques afectades es podrà donar continuïtat al projecte de desenvolupament d’aquesta zona d’oci, que seria la primera d’aquestes característiques de la Conca de Barberà.