Desenes de nens i nenes de l’Espluga de Francolí s’han presentat aquest dilluns a la tarda al Teatre del Casal per tal de lliurar als patges reials la carta que portaran a ses majestats els Reis de l’Orient que arribaran al pròxim 5 de gener.

La comitiva dels Patge Gregori ha recuperat enguany la cavalcada en carrossa pels carrers del poble que s’ha iniciat a la carretera de poblet fins a l’Església i de tornada al Casal pel carrer Lluís Carulla. A l’interior del Teatre i mantenint algunes mesures acollides durant els últims anys les famílies han entrat per franges horàries, això si enguany a diferència dels altres anys, les famílies es podien quedar a l’interior.

Els infants a l’interior del Teatre del Casal s’han trobat als tres patges Reials amb els seus ajudants a dalt de l’escenari. Aquest any s’han pogut tornar a apropar per fer-se una foto, a més a més, de poder parlar amb ells i tirar la carta amb una bustia.

Cavalcada i lliurament de la carta