La Carta de Vins: Rosat Trepat del Celler Cava Portell-Vinícola de Sarral

Celler Cava Portell-Vinícola de Sarral

ROSAT TREPAT

Cava Portell 100% Trepat, 12 mesos de criaça. Vinícola de Sarral és el major productor de raïm i dels vins base cava d’aquesta varietat autòctona de la Conca de Barberà.

“És un dels productes emblemàtics de casa nostra perquè està elaborat amb trepat de la Conca. Per fi els vins rosats escumosos és una varietat idònia degut a les característiques enològiques de la mateixa amb una graduació alcohòlica moderada i una acidesa alta.”

PODCAST


El celler

Les instal·lacions de la Cooperativa Vinícola de Sarral, es van crear l’any 1907 amb les dues naus importants del Celler, la Nau Vella, d’arquitectura modernista de Domènech i Roure i fundada l’any 1914, i la Nau Nova, fundada l’any 1931.