La Carta de Vins: El Prat del Celler Succés Vinícola

CELLER SUCCÉS VINÍCOLA DE PIRA

EL PRAT

Vi blanc gastronòmic amb cos i afruitat i es comercialitza des de l’anyada 2020.

“És un vi reivindicatiu com es pot veure a l’etiqueta en defensa del preu, d’un preu just del raïm i del vi perquè els pagesos estem tot l’any treballant les vinyes patint i després el preu que es paga als compradors és irrisori”

PODCAST


El celler

Celler creat l’any 2011 per la parella de joves enòlegs Mariona Vendrell i Albert Canela. Els seus vins representen les varietats i el terreny autòcton de la zona, utilitzant majoritàriament varietats com el trepat o la parellada.

Per a potenciar el caràcter dels vins que elaboren, realitzen el conreu i elaboració en ecològic, practicant viticultura tradicional i respectat al màxim l’ecosistema que els envolta. Els seus vins són naturals, sense sulfits afegits.