L’Hoquei Casal l’Espluga ha organitzat aquest Nadal una nova sessió de tecnificació com la que es va celebrar el passat estiu. Aquesta vegada més d’una seixantena de nens i nenes han pogut gaudir dels entrenaments dels jugadors del Reus Deportiu d’OK Lliga David Gelmà i Martí Zapater.

ÀUDIO: El porter del Reus Deportiu, Martí Zapater, explica la importància d’aquestes sessions tècniques

A l’estiu ja es van organitzar unes jornades similars amb Laura i Gisela Vicente, de l’Hoquei Club Palau, com entrenadores. En ambdós casos l’activitat ha estat organitzada pel jugador del primer equip de l’Hoquei Casal l’Espluga i entrenador dels equips Prebenjamí i FEM-13, Ramón Antolínez.

Les sessions s’han dut a terme aquest 27 i 28 de desembre amb un total de 64 participants amb places esgotades i llista d’espera. Durant aquests dies s’han aplegat infants i joves de l’Espluga de Francolí però també de Valls, Riudoms, Reus, Mollerusa, Tàrrega i Barcelona.

L’organització de l’esdeveniment a estat a càrrec de l’Hoquei Casal l’Espluga, conjuntament amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, el Casal, el Bar del Casal i Hoqueymania.