Aquest diumenge, dia de Nadal, l’Espluga FM Ràdio iniciarà la jornada amb l’emissió del concert que la Coral Espluguina va oferir el passat 18 de desembre a l’Església Vella. Es podrà escoltar a partir de les 9 del matí d’aquest 25 de desembre i també el dia 26 a la una del migdia i les 7 del vespre. De fet, l’actuació de la setmana passada era el tradicional concert de Sant Esteve, però es va avançar per commemorar els 40 anys de l’agrupació musical.

També aquest diumenge, a les 11 del matí, el programa Excuse Me? amb Cristina Sanahuja i Carlos Fuentes oferirà un especial de Nadal amb música, anglès i segur que no hi faltarà el bon humor.

L’emissió continuarà a les 12 h amb l’especial de La Carta de Vins que es va enregistrar aquest divendres al celler Vidbertus de l’Espluga. Va ser un tast de vins amb música en directe de Maria Jacobs, entrevistes i reportatges. A més del celler local, també hi van participar els cellers Josep Forasté, Cara Nord i Vega Aixalà que van oferir un maridatge de vins, embotits i torrons de la Pastisseria Cobo a la cinquantena de joves assistents.