Locució Miquel Vilà i Pep Torres

Programa 211

Arribats on som, no us espera cap sorpresa. Ja ho han anat anunciant sobre tot el Miquel, que dins i fora d’aquest programa, ha deixat clar del dret i del revés, que no pensa posar cap nadala. El motiu, ell se’l sap.

Ara de tant en tant i més en aquestes festes, sempre troba un moment per recordar-nos que durant molts anys, va ser l’artífex del magnífic pessebre la Residència.

Nadal és un temps complex i diferent per a moltes persones. Per uns és trist, per altres, alegre. En general, però, és temps de petons, abraçades i bons desitjos.

Per a nosaltres i per molta gent, Nadal és un moment de retrobament amb els que ve de gust dir-nos tot allò que durant l’any no ens hem dit. Dies de dinars, sopars i cafès a deshora, que ens donen l’oportunitat de reunir-nos i recordar el que realment és important, les persones, encara que l’any vinent tot continuï igual.

Posem a taula el millor de cada casa perquè aquells amb qui la compartim, gaudeixin al màxim del moment. Preparem l’àpat pensant en els gustos de cadascú perquè tothom se senti especial. Obrim la porta a familiars i amics, com més millor i això si, la deixem oberta fins que marxen.

Deixem de banda aquells que ens feliciten les festes per cortesia fingida i acceptem els desitjos de qui realment ho fan amb el cor. Fruïm de la companyia dels que tenim a prop recordant els que ja no hi són agraint la sort d’haver-los tingut algun dia a la nostra vida.

El Pep sí que ha triat nadales pel programa d’avui, al cap i la fi tot és música i l’Ara i Sempre va d’això, de música. Esperem que la que hem triat avui us agradi.

Que tingueu unes Bones Festes.