El cap de setmana passat el Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí va jugar al II Torneig d’Escacs de Nadal Drac Artcai – Perafort. El torneig estava adreçat a escaquistes federats i de l’àmbit dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) de les categories: Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Secundària. La competició estava també oberta a clubs, entitats i escoles d’altres consells esportius que hi vulguin participar.  

Entre els participants el jugador espluguí Arnau Trullols va guanyar les 5 partides del seu grup i es va proclamar Campió del grup i Campió de la categoria Aleví. Eduard Trullols també es va proclamar guanyador de les 5 partides del seu grup i va quedar primer en la categoria de Secundària.

El torneig es va jugar per categories pel sistema suís a 5 rondes. – Ritme de joc: 15 minuts per jugador a “finish” i es va dividir en 2 grups, un que agrupava les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví on hi havia 51 inscrits i una altra categoria amb els jugadors d’institut amb 6 inscrits.