Aquesta setmana l’Escola Martí Poch i l’Escola Vedruna han celebrat el Nadal amb els seus alumnes amb diversos actes programats per celebrar les festes abans de l’inici de les vacances. Les famílies s’han pogut apropar al Teatre del Casal per gaudir de les audicions que ambdues escoles han preparat aquests dies. Unes activitats que no se celebraven amb normalitat des d’abans de la pandèmia.

L’Escola Vedruna va organitzar aquest dimarts una obra de teatre anomenada “Alarma al Pessebre”, la qual els alumnes del centre van representar al Teatre del Casal, tot combinant nadales i poemes. Durant la setmana tots els cursos han fet cagar el tió i han rebut la visita del patge real per donar les seves cartes als reis mags.

L’Escola Martí Poch també ha celebrat les dates amb els seus alumnes organitzant un espectacle al Teatre del Casal aquest dimecres al matí on els alumnes han representat una obra de teatre nadalenca i interpretats poemes i nadales. Al centre també s’han celebrat diversos actes commemoratius.