Montblanc continua avançant en la reconstrucció de tot el que va malmetre la riuada de l’octubre de 2019. Aquests dies han començat les obres del Pont del Molí del Pas, que tindran una inversió prevista de gairebé 140.000 euros.

Amb aquesta obra es recuperarà el pas per sobre del riu Francolí que des del 2019 està tancat al públic. No serà un pont, sinó un gual, per adaptar-se a la normativa.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, explica l’obra

Pel que fa a la resta d’obres de la riuada, en el cas del Pont de la Font de Bolovi, amb una inversió superior als 600 mil euros, contempla substituir l’actual infraestructura provisional que l’exèrcit espanyol va construir l’any 2020, en plena pandèmia. Les obres ja estan adjudicades i s’espera que després de les festes de Nadal es comencin les obres.

Així mateix, s’estan executant les obres de reconstrucció del Pont Vell i els seus entorns, la zona del camí del Cementiri municipal i la rotonda emplaçada a prop del Pont Vell, a més del camí entre el Pont Vell i el Molí del Pas, així com d’un tram del paviment del carrer Boters. L’alcalde, Josep Andreu, destaca que després de Reis està previst una visita perquè la ciutadania pugui conèixer, in situ, com quedaran les obres.

ÀUDIO: Josep Andreu parla sobre les obres del Pont Vell

La previsió de l’Ajuntament és que totes les obres de la riuada quedin enllestides durant el 2023.