El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha posat en marxa un web amb un cens de creadors i creadores de la comarca. És una base de dades on es recullen una vuitantena de músics, artistes visuals, dissenyadors gràfics, museòlegs, fotògrafs, periodistes o il·lustradors.

ÀUDIO: La consellera de Turisme i Cultura del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Sílvia Iturria, explica el projecte

L’objectiu d’aquesta base de dades és crear xarxa entre els agents culturals del territori, una plataforma per donar-se a conèixer i captar possibles clients. Al rerefons del projecte també es preveu frenar el despoblament de la comarca, i que aquests creadors, la majoria gent jove, puguin viure i treballar a la Conca de Barberà.

ÀUDIO: Sílvia Iturria veu aquesta mesura com una forma d’evitar el despoblament a la comarca

La web ja és operativa i es pot consultar aquí: https://mapatge.concadebarbera.cat/