Aquest 2022, l’exposició “Generació [Re]” ha estat l’eix vertebrador de gran part de l’acció cultural del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. Al seu voltant i al llarg de tot l’any, el museu de la Fundació Carulla ha programat visites guiades, una proposta educativa, activitats per a tots els públics i un pòdcast amb vuit episodis. Ara l’exposició inicia el seu últim tram amb una jornada d’activitats el proper 16 de desembre.

Tot i que l’exposició continuarà oberta al públic fins al 8 de gener, aquest divendres s’ha organitzat una jornada especial que s’iniciaria a 2/4 de 7 amb la projecció de la pel·lícula Soñando un lugar, d’Alfonso Kint, amb un debat posterior amb els comissaris de l’exposició Anna M. Andevert i Àlex Rebollo, els artistes Marta R. Chust i Roc Domingo Puig i la directora del MVR, Gemma Carbó. La tarda continuarà amb l’obertura de la instal·lació artística Pedra i plàstic, sobre el desplegament de l’internet d’alta velocitat al Pirineu. En finalitzar la jornada, se sortejarà una de les peces de la mostra, la bicicleta elèctrica anomenada Carmela.

L’entrada serà lliure i oberta a tothom.