Montblanc tornarà a acabar l’any fent esport amb la quinzena edició de la Sant Silvestre Montblanquina, que organitza el Club Atlètic Montblanc i que recapta fons per La Marató de TV3.

Com en les darreres edicions, el recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc té una distància de 3,5 km per la sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil. A la cursa popular es fan dos tombs pel centre històric de Montblanc.

Com cada any, la Sant Silvestre tindrà música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor i photocall per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l’últim dia de l’any.

Pel que fa a les inscripcions, tant de la Sant Silvestre Popular com la Infantil es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat. Les inscripcions es tancaran el 28 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit d’inscripcions, que és de 100 participants a la Sant Silvestre Infantil i de 200 a la Sant Silvestre Popular.

La cursa busca gaudir de l’esport l’últim dia de l’any, i és per això que només es fa la classificació dels tres primers en categoria masculina i tres primeres en la femenina.