Les 14 famílies afectades per la presumpta estafa de les autocaravanes de Montblanc ja tenen jutge assignat. Aquest dilluns han signat els poders notarials necessaris perquè el cas comenci la via judicial.

La notícia arriba nou mesos després que presentessin una denúncia col·lectiva al jutjat de primera instància de Valls. Es tracta, doncs, d’un fet molt esperat pels afectats, que han perdut gairebé mig milió d’euros entre tots i lamenten la lentitud del procés.

La majoria dels afectats van perdre prop de 40.000 euros a través d’un contracte de rènting amb l’empresa montblanquina Autocaravanes Sam.

L’acord estipulava que els clients podien gaudir de la caravana 100 dies l’any i la resta de dies l’explotava l’empresa. Passats els tres anys, la caravana havia de ser per al comprador, però això no va passar mai. El propietari del negoci va morir a principis d’aquest any, i l’empresa, segons els afectats, és ara de la seva parella. Poc abans de la denúncia dels fets el local va quedar aparentment abandonat, segona la Policia Local de Montblanc.