La segona edició del torneig de futbol sala femení se celebrarà el 4 de gener del 2023. Aquesta activitat es va iniciar l’any passat com a reivindicació per la igualtat d’oportunitat de les noies en el marc d’aquest esport, així com la manifestació en contra la violència de gènere i promoure el futbol entre les noies joves de la comarca.

Les inscripcions es faran mitjançat un formulari fins al 20 de desembre. Poden participar les noies d’entre 12 i 17 anys residents a la comarca, amb o sense experiència en el futbol i independentment de si formen part d’algun equip. Es poden fer les inscripcions en aquest enllaç.

El torneig, igual que l’anterior edició, se celebrarà durant el matí, en un mateix dia, en diferents municipis de la Conca de Barberà. La final es realitzarà a Solivella. Les finalistes s’emportaran un obsequi de record i totes les jugadores podran endur-se la samarreta que s’entregarà per jugar aquell dia.