El Teatre Fortuny de Reus va acollir aquest dimecres l’entrega dels Premis Cambra de Reus 2022 a la Innovació i Transformació Digital.

Entre els premiats, destaca l’Institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí. El jurat dels guardons va destacar que “des del primer curs acadèmic (1984-85) l’oferta educativa en secundària s’ha anat consolidant i ampliant amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes”. L’objectiu principal del centre és el de formar, ensenyar i aconseguir que l’alumnat pugui afrontar amb garanties el futur sent competent i hàbil tan curricularment com de manera interpersonal, social i afectiva sent capaç d’utilitzar els recursos que es trobin al seu abast i per aquest motiu oferim un “ensenyament de qualitat i de ben a prop”.

D’altra banda, l’empresa José Maria Sans Amill SL de Montblanc, més coneguda per la marca comercial Kriskadecor, va rebre un Premi Cambra a la Innovació i Transformació Digital. El jurat va destacar que “actualment la companyia és un referent al sector del disseny i l’arquitectura. Liderada per la tercera generació, s’ha consolidat com una marca internacional que compta amb una segona seu als Estats Units des de 2016”. Josep Maria Sans Esplugues, director de l’empresa, va rebre el guardó de la mà d’Àngel Torija, representant de la Conca de Barberà a la Cambra de Reus.

L’arpista de l’Espluga, Anna Amigó, va ser l’encarregada de posar música a la gala, mentre que la farina de mestral de Santa Coloma de Queralt va servir de fil conductor a l’aperitiu posterior a la gala.