El Nadal torna un any més a l’Espluga de Francolí, però aquesta vegada ho fa sense restriccions ni inscripcions prèvies, un canvi que s’ha pogut veure durant l’encesa de llums de Nadal que aquest any ha tornat a celebrar-se a l’Església Vella on l’arbre nadalenc ha lluït a tot color amb un gran nombre de públic assistent.

Quatre nens i nenes de P5 de les escoles Matí Poch i Vedruna han estat els encarregats d’il·luminar el municipi pitjant el botó que ha donat el tret de sortida a l’època nadalenca. L’acte ha estat conduït per la presentadora del programa de l’EFMR ‘Xerrar va Bé’ Dulci Álvaro. També hi eren presents l’Associació Cultural Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga de Francolí i les autoritats municipals. L’acte s’ha pogut també seguir en directe per l’EFMR.

Retransmissió en directe de l’encesa de llums de Nadal a l’Espluga de Francolí

Un Nadal sense restriccions

El Nadal se celebra enguany a l’Espluga de Francolí amb més d’una cinquantena d’activitats programades conjuntament amb les entitats municipals i sense cap restricció, a més gran part dels actes no requereixen inscripció prèvia. Algunes de les activitats destacades són la recuperació de la festa de Cap d’Any, organitzada pels Armats, l’arribada del patge Gregori i Sas Majestats els Reis Mags o la celebració del Pessebre Vivent després de tres anys sense aquesta activitat. El programa complet es pot consultar en aquest link.