Els nens i nenes de l’escola Martí Poch han apadrinat la tarda d’aquest dijous els 7 nous arbres plantats al pati com a part del projecte de renaturalització de l’espai. Ho han fet en un acte conjunt de tot el centre on han presentat els nous exemplars i els hi han dedicat unes paraules.

Els alumnes de sisè i cinquè han apadrinat els dos nous lledoners, els de quart i tercer ho han fet amb els olivers i els de segons i primer amb els aurons vermells. Els alumnes d’educació infantil també han apadrinat el nou pruner de l’entrada. L’acte ha comptat amb membres del comitè verd, l’espluguí Antoni Carreras i les famílies dels alumnes.

Cal recordar que la plantació d’aquests arbres és part de la primera fase del projecte de renaturalització del patí de l’escola Martí Poch. Una fase que en els pròxims dies continuarà amb la col·locació de tarimes de fusta, taules de treballs i jocs pels infants. Aquesta primera part té un pressupost de 15.000 euros.

La segona part del projecte, que es farà durant el 2023, se centrarà en la col·locació d’una plaça central amb un escenari per projectes grupals. Una obra amb un pressupost d’uns 25.000 euros.

Aquest és un projecte que es va iniciar l’any 2019, des de llavors s’ha treballat conjuntament amb les famílies, els infants i l’AMPA per construir el nou model de patí, juntament amb una empresa especialitzada.