Francesc Sánchez, portaveu del grup municipal Nova Espluga, va confirmar aquest diumenge a l'”Ajuntament a Casa” de l’EFMR que Nova Espluga es tornaria a presentar a les eleccions de 2023, però que ho farien sota els paraigües del PSC, concretament de Candidatura de Progrés (CP), marca blanca del partit.

Nova Espluga mantindrà el seu nom actual, però deixarà d’anar conjuntament amb la Federació d’Independents de Catalunya (FIC) per fer-ho de la mà de la Candidatura de Progrés. Cal recordar que en anteriors eleccions, el grup Espluga Viva ja s’havia presentat sota el paraigua del PSC amb aquesta mateixa fórmula.

Ara, el partit liderat per Francesc Sánchez treballa per crear una nova llista on ja es pot confirmar que hi participaran alguns antics membres d’Espluga Viva.

ÀUDIO: Fragment de l’entrevista a Francesc Sánchez a l'”Ajuntament a Casa” on detalla la presentació de Nova Espluga a les pròximes eleccions