El director de cinema Marc Recha ha triat la Conca de Barberà per a filmar la seva propera pel·lícula de ficció. L’enregistrament es preveu de cara a inicis de l’any vinent, però abans, entre el 14 i el 16 de desembre es farà un càsting a l’Espluga de Francolí.

El projecte cinematogràfic ja es va començar a coure des de la pandèmia i ara ha sortit a la llum. Des del Consell Comarcal, la consellera de Turisme i Cultura ha destacat el valor cultural i artístic que suposarà la gravació per a la comarca. Recha és un director reconegut per pel·lícules com “Un dia perfecte per volar” (2015), “Petit Indi” (2009) o “Dies d’agost” (2006)

Càsting obert a la població de la Conca de Barberà

La companyia cinematogràfica Parallamps ha llençat una convocatòria de càsting destinat a persones de la comarca. En concret, els perfils que busquen són: homes invidents de totes les edats (de 15 a 80 anys), dones d’entre 20 i 80 anys, i nenes d’entre 6 i 10 anys, a qui els agradi cantar.

ÀUDIO: Sílvia Iturria ressalta la importància del projecte

No es demana experiència prèvia. Per a participar-hi cal trucar o escriure un WhatsApp al telèfon
622861037 (Anna Cabiscol). Els dies programats per a les sessions de càsting seran el 14, 15 i 16 de desembre, a l’Espluga de Francolí. El càsting consistirà en una entrevista breu davant de càmera.