A pocs dies del Black Friday moltes botiges, sobretot online, ja han començat a oferir descomptes i ofertes de tota mena. Un format de compra que s’ha tornat massiu en els últims anys i que pot amagar, de vegades, estafes per l’usuari.

Des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de Montblanc ens comparteixen a l’EFMR alguns consells per prevenir i evitar aquest tipus de delictes. D’una banda, cal estudiar prèviament la pàgina de compra, assegurar que és real i que hi ha un número de contacte de l’empresa, així com que no es tracta de terceres o quartes empreses que revenen productes que no són propis.

En cas que el producte no arribi o el seu estat no sigui el correcte també es pot contactar amb Consum per denunciar els fets i demanar una devolució. A més, mètodes de pagament com PayPal són útils per donar una seguretat extra a l’usuari.

Evitar i prevenir estafes pel Black Friday amb Raül Martínez