El Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí posa a la venda aquest dissabte 19 de novembre les entrades de les representacions d’aquest proper Nadal, juntament amb la resta de pessebres vivents de Catalunya, que donen inici així a la temporada 2022-2023.

A l’Espluga les representacions seran els dies 26, 27 i 28 de desembre a la tarda, en quatre torns diaris amb aforament limitat. Aquest any no hi haurà taquilla a la plaça de l’Església, ja que totes les entrades es vendran de forma anticipada fins a fi d’existències. Es podran comprar al web pessebredelespluga.com, a l’app Pessebres Vivents i de forma presencial a l’Oficina de Turisme de l’Espluga. 

Com a novetat, a més, aquest any el punt de trobada dels grups de visitants serà a l’església vella, 30 minuts abans de cada sessió. L’entrada serà per la porta de migdia, on s’identificaran amb un color determinat abans d’adreçar-se a la porta d’accés. L’objectiu de la nova logística i la limitació d’aforament és evitar les aglomeracions i el col·lapse, reduint també el temps d’espera per la visita.

Com ja es va fer el 2019, amb l’entrada del Pessebre Vivent es podrà visitar ,amb un descompte 2×1, el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla a l’Espluga i la seva col·lecció de diorames de pessebres, el Museu del Pessebre de Catalunya, a Montblanc; la Cova de la Font Major, la Ruta Templera i Hospitalera i la Fassina Balanyà de l’Espluga fins al 28 de febrer de 2023.

Obertes les inscripcions per figurants

L’organització manté obertes les inscripcions per participar al pessebre com a figurant o com a membre dels equips de muntatge i desmuntatge, suport logístic, accessos i atenció al visitant, ressopó, vestuari i atrezzo, al web pessebredelespluga.com/participa.